Telefoon nummer

0317 781 781

Aan de Cuneralaan 69 in Rhenen ligt onze mooie luxe Bed & Breakfast Trouwborst. Rust, ruimte en ontspanning in Rhenen aan de voet van de Grebbeberg en direct langs de rijn.

Naast dat u volop kunt genieten van onze mooie, luxe villa. Biedt Bed & Breakfast u ook een uitvalsbasis om bijvoorbeeld de Grebbeberg te verkennen, even alle drukte vergeten en heerlijk ontspannen. Lekker overnachten en nergens aan denken! Een plek dus om even helemaal tot rust te komen, wij zullen u graag gastvrij ontvangen.

Onze Bed & Breakfast in Rhenen.

Geniet u van luxe en exclusiviteit, maar bent u ook veel in de natuur te vinden? In onze Bed & Breakfast gelegen in Rhenen vloeien luxe en natuur in elkaar over. Omringd door bos, water en landerijen ligt de wijds opgezette villa op een prachtige locatie. De vele ramen en openslaande deuren bieden vrij uitzicht op de uitgestrekte omgeving, de Neder-Rijn en de tuin. In onze tuin kunt u genieten van alle vogels en het groen. Een oase van rust. U kunt hier overal zitten in een van de zitjes met een kop koffie of thee en een boek. Binnen geniet u van het comfort van luxe en rustige eetkamer. Ook kunt u gebruik maken van de Wifi. De vloerverwarming maakt onze Bed & Breakfast zowel in de winter als in de zomer uitermate comfortabel. Bekijk onze informatie pagina voor alles over onze B&B! (meer informatie)

Locatie

Bed & Breakfast Trouwborst is gelegen op 3 minuten fietsen van het centrum van Rhenen. Deze stad staat bekend om haar historie en prachtige natuur. Zo kunt u eindeloze wandelingen maken op de Utrechtse Heuvelrug, of genieten van de natuur in de uiterwaarden. We hebben een pagina voor alle dichtbij gelegen activiteiten. Zo kunt u inspiratie op doen voor een van de vele uitstapjes. Ook kunt u in Rhenen terecht voor uw persoonlijke boodschappen, of om te genieten op een van de vele terrasjes. Onze Bed & Breakfast is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen. De A12, A15 en de A50 zijn zeer goed bereikbaar en het station van Rhenen ligt op loopafstand.

Het ontbijt

Omdat de een graag lang uitslaapt en de ander juist niet, overleggen wij met u hoe laat u wilt ontbijten. Wij zorgen er dan voor dat het ontbijt rond die tijd voor u klaar staat op de daarvoor aangewezen plek in de eetzaal zodat wij u niet hoeven te storen. Uiteraard wordt alles netjes verzorgd en zult u in de eetzaal alle benodigde ingrediënten vinden waarmee u zelf een heerlijk ontbijt kunt maken zoals u dat wilt en dus op het tijdstip dat u wilt.  Indien u geen gebruik wilt maken van het ontbijt of heeft u bepaalde allergieën dan kunt u dat aan ons doorgeven en wij houden er zeker rekening mee!