Telefoon nummer

0317 781 781

Expats

Welkom bij onze B&B voor expats!

Bent u een expat op zoek naar een comfortabele en handige accommodatie? Zoek niet verder! Onze kamers zijn speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Elke kamer is voorzien van een ruime tafel waar u kunt werken en uw taken kunt voltooien. Met onze snelle en betrouwbare wifi-verbinding kunt u moeiteloos verbonden blijven met uw werk en contact houden met uw collega’s en dierbaren.

Onze centrale ligging is een groot voordeel voor expats die veel onderweg zijn. We bevinden ons dicht bij de A15 en A12, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot belangrijke zakelijke bestemmingen en andere steden in Nederland. Of u nu naar uw werk reist of de omgeving wilt verkennen, onze locatie biedt u de perfecte uitvalsbasis.

Daarnaast bieden wij ook een heerlijk ontbijt aan om uw dag goed te beginnen. Voor de vroege vogels onder u, is het ontbijt al beschikbaar vanaf 5 uur in de ochtend. Zo kunt u op tijd energie opdoen voordat u aan uw drukke dag begint.

Na een drukke dag kunt u ontspannen en tot rust komen in onze comfortabele kamers. Geniet van een goede nachtrust en word verfrist wakker om de dag met energie te beginnen. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of verzoeken die u heeft. Kies voor onze B&B en geniet van een stressvrij verblijf dat speciaal is ontworpen voor expats. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!