Telefoon nummer

0317 781 781

Van harte welkom bij Bed & Breakfast Trouwborst te Rhenen.

Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij B&B Trouwborst de volgende huisregels.

Algemeen

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij B&B Trouwborst zal overnachten.

Indien u de wens heeft om met kinderen bij B&B Trouwborst te overnachten dient dit altijd vooraf te worden besproken met de gastheer of -vrouw teneinde hun in de gelegenheid te stellen om met een passend voorstel te komen, voor wat betreft de indeling en de kosten. In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld.

Maximale bezetting kamers
B&B Trouwborst heeft de beschikking over drie twee persoonskamers.

De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. In overleg kan een kind bij u op de kamer slapen met een kinderbed.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal B&B Trouwborst per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers
Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastheer of -vrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 16:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur. Inchecken kan niet op zondag.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de B&B.

Uitchecken
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) de gastheer of -vrouw voor de weekendboeking, op zaterdag een andere uitchecktijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 11:00 uur. Uitchecken kan niet op zondag.

In- en uitchecken
Het is niet mogelijk om op zondag in of uit te checken. Hou hier dus rekening mee tijdens het reserveren van uw verblijf.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt B&B Trouwborst u € 200,00 in rekening.

Ontbijt
Als u gebruikmaakt van de ontbijtservice, zorgen we dat er iedere morgen een vers ontbijt voor u klaarstaat. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetzaal zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust van kunt genieten. Het ontbijt staat iedere morgen om 07:30 voor u klaar in de gezamenlijke eetzaal.

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B Trouwborst de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij B&B Trouwborst.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B Trouwborst geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangewezen plekken op het terrein. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastheer of -vrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij B&B Trouwborst. Parkeren op het terrein bij B&B Trouwborst is op eigen risico. B&B Trouwborst is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid
B&B Trouwborst vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren
Het meenemen van uw hond kan in overleg. Hier zal bepaald worden of het mogelijk is om uw hond mee te nemen naar onze Bed & Breakfast. Hiervoor wordt €20,- in rekening gebracht. Als u uw hond heeft meegenomen voor uw verblijf bij onze B&B, houd u er dan rekening mee dat de hond aangelijnd moet zijn als deze over ons terrein loopt. Omdat dit mogelijk ongemak of overlast kan veroorzaken voor de andere gasten in onze B&B. Bedankt voor uw begrip!

Roken
Bij B&B Trouwborst is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak.

Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B Trouwborst ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Internet
B&B Trouwborst biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van B&B Trouwborst als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft B&B Trouwborst het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade
B&B Trouwborst is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf bij B&B Trouwborst.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.

annulering beleid

 Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:

– Bij annulering 2 weken of eerder voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten.

– Bij annulering van 14 dagen tot 6 dagen voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten.

– Bij annulering van 5 dagen of minder voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.

2. Alleen na oordeel van de eigenaar of beheerder (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.

3. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.

4. Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen twee weken worden overgemaakt.

5. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

6. B&B trouwborst kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop.

7. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief  aanbieden.

8. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorting van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.

10. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

KvK nr  78415462

btw nr. NL112747656B03