Telefoon nummer

0317 781 781

Onze Bed & Breakfast is gelegen op 6 minuten fietsen van het centrum van Rhenen. Deze stad staat bekend om haar historie en prachtige natuur. Zo kunt u eindeloze wandelingen maken op de Utrechtse Heuvelrug, of genieten van de natuur in de uiterwaarden. We hebben een pagina voor alle dichtbij gelegen activiteiten. Zo kunt u inspiratie op doen voor een van de vele uitstapjes. Ook kunt u in Rhenen terecht voor uw persoonlijke boodschappen, of om te genieten op een van de vele terrasjes. Onze Bed & Breakfast is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen. De A12, A15 en de A50 zijn zeer goed bereikbaar en het station van Rhenen ligt op loopafstand.


In de omgeving

Er is genoeg te zien en doen rondom onze Bed & Breakfast in Rhenen. Met De Cunerakerk centraal kunt u gezellig winkelen in de stad van Rhenen. Met genoeg terrassen, winkels en restaurants is er altijd wat te beleven! Maar Rhenen is de perfecte uitvalsbasis voor geweldige wandel-, fiets– en mountainbiketochten.

Vanaf onze Bed & Breakfast heeft u genoeg keuze uit mooie natuurgebieden zoals de Grebbeberg, de Blauwe kamer of de bossen van Rhenen.