Telefoon nummer

0317 781 781

Vermaak

We hebben geen televisie, maar u kunt u uitleven met onze boeken collectie in de openbare eetzaal. In deze eetzaal hebben we ook een ruime keuze aan bord- en gezelschapsspellen. U kunt ook een wandeling maken door onze prachtige grote tuin met vijvers en watervallen. Als het lekker weer is kunt u een boek lezen op het terras of in de tuin. Ook hebben we informatie over uitjes en activiteiten in de buurt!

Sanitair

Elk van onze kamers heeft een eigen badkamer. Het gezinsappartement heeft een badkamer met douche en toilet. 1 van de benedenkamers heeft een ligbad en toilet. De andere benedenkamer een douche en toilet.

Keuken

De pluskamer heeft een privé keuken met koelkast en vaatwasser. Hier kunt u dus zelf lekker eten klaar maken wanneer u dit wilt. De benedenkamers hebben geen eigen keuken.

Het ontbijt

Het ontbijt wordt iedere ochtend vers verzorgd. Het ontbijt kunt u er apart bij boeken. Voor meer informatie over de tarieven gaat u naar: tarieven.

Diner service

Wilt u zorgeloos dineren in onze B&B? Dat kan! Door de samenwerking met de koning van Denemarken in Rhenen kunnen wij volledig verzorgde maaltijden laten bezorgen in onze eetzaal.

Sport

In onze B&B hebben wij een fitnessruimte. Hier kunt u zich uitleven op de vele apparaten. Ook kunt u buiten in de tuin sporten.

Bedden

De 2 persoons bedden zijn opgemaakt met 2x een 1 persoons dekbed. Als u langer dan 5 nachten verblijft krijgt u na de 5e dag schoon beddengoed.

Handoeken

U krijgt een handdoekenpakket bij aankomst. Mocht u nieuwe handdoeken willen, dan graag de oude handdoeken in de wasmand voor de deur van uw verblijf plaatsen.

Internet

Tijdens uw verblijf kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze Wifi. Hierdoor kunt u gerust wat werk afmaken.

Parkeer mogelijkheden

U kunt uw auto kwijt op ons eigen terrein met afgesloten hek. Direct voor het huis. Zo staat uw auto altijd dichtbij en hoeft u niet ver te lopen!

Huur mogelijkheden

We hebben ook fietsen en motorscooters te huur. en kunt u er even lekker op uit in de omgeving van Rhenen.

Deze pagina wordt nog aangevuld met informatie.