Telefoon nummer

0317 781 781

Welkom bij onze B&B Wij zijn trots om u, naast ons comfortabele verblijf en uitstekende service, een moderne en goed uitgeruste fitnessruimte aan te bieden. Onze fitnessruimte zal u helpen bij het handhaven van uw fitness regime, zelfs als u op reis bent. We begrijpen dat het belangrijk is om fit en gezond te blijven, en we willen u graag helpen om uw doelen te bereiken.

Onze gasten kunnen genieten van onze fitnessruimte die is uitgerust met de nieuwste cardio- en krachttrainingsapparatuur. Of u nu een ervaren sporter bent of nieuw bent met fitness, onze apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle niveaus. Zo kunt u kiezen voor de , crosstrainer, fiets, roeimachine of de multifunctionele krachttrainer. Al onze apparatuur is zelf verklarend en is gemakkelijk te gebruiken. U kunt zo in uw vertrouwde routine blijven of juist nieuwe uitdagingen aangaan.

Onze fitnessruimte is van 9 tot 19 uur geopend zodat u altijd kunt sporten wanneer het u uitkomt. Na het trainen kunt u gebruik maken van de douches die zich nabij de fitnessruimte bevinden. Bent u nog meer toe aan ontspanning? neem dan een duik in het zwembad

Als u een gezond leven wilt blijven leiden tijdens uw vakantie, bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om joggen langs de Rijn, een pittige training in onze fitnessruimte of een heerlijk ontspannen in onze prachtig aangelegde tuin, alles is mogelijk bij ons in de B&B. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, bij ons kunt u altijd genieten van een uitgebreid scala aan faciliteiten en services. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en wensen u alvast een aangenaam verblijf bij ons.

Ook als u niet overnacht in onze Bed and Breakfast, maar wel graag gebruik wilt maken van onze fitnessruimte, bent u van harte welkom. We bieden verschillende abonnementen en strippenkaarten aan, zodat u op een flexibele manier kunt sporten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.