Telefoon nummer

0317 781 781

Activiteiten

Er is genoeg te zien en doen rondom onze Bed & Breakfast in Rhenen. Met de Cunerakerk centraal kunt u gezellig winkelen in de stad van Rhenen. Met genoeg terrassen, winkels en restaurants is er altijd wat te beleven! Maar Rhenen is de perfecte uitvalsbasis voor geweldige wandel-, fiets– en mountainbiketochten. Vanaf onze Bed & Breakfast heeft u genoeg keuze uit mooie natuurgebieden zoals de Grebbeberg, de Blauwe kamer of de bossen van Rhenen. De open monumenten dag en de Cuneradag zijn voorbeelden van de vele activiteiten. Meer informatie.


Check-in & Check-out

De in- en uitcheck balie is dagelijks geopend vanaf 7.00 t/m 20.00. Op zondag is onze in- en uitcheck balie gesloten. dus op zondag is er geen aankomst of vertrek mogelijk in onze B&B

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze Wifi. Hierdoor kunt u gerust wat werk afmaken. We hebben geen televisie, maar u kunt u uitleven met onze boeken collectie. Of een wandeling maken door onze prachtige groene tuin met vijvers en watervallen. Als het lekker weer is kunt u een boek lezen op het terras of in de tuin. Parkeren kan gewoon op ons eigen terrein. Dus geen problemen met parkeren! Meer informatie.


Locatie

Onze Bed & Breakfast is gelegen op 6 minuten fietsen van het centrum van Rhenen. Deze stad staat bekend om haar historie en prachtige natuur. Onze Bed & Breakfast is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen. De A12, A15 en de A50 zijn zeer goed bereikbaar en het station van Rhenen ligt op loopafstand. Meer informatie.


Kamers

We hebben 4 beschikbare kamers in onze Bed & Breakfast. Een appartment met eigen ingang voor maximaal 4 personen. In dit appartement heeft u een eigen keuken, afwasmachine, koelkast, douche en toilet tot uw beschikking. Daarnaast hebben we 2 mooie 2 persoons kamers met ook beide een eigen badkamer. 1 van de kamers heeft ook een eigen ligbad. Dan hebben we ook nog het Souterrain. Het souterrain heeft een mooie grote ruimte waar u tot 4 personen (exclusief kinderen) heerlijk kunt genieten. Meer informatie.


Het Ontbijt

Omdat de een graag lang uitslaapt en de ander juist niet, overleggen wij met u hoe laat u wilt ontbijten. Wij zorgen er dan voor dat het ontbijt rond die tijd voor u klaar staat op de daarvoor aangewezen plek in de eetzaal zodat wij u niet hoeven te storen. Meer informatie.


Tarieven

De kosten van het verblijven bedragen ziet u tijdens het boeken. Speciale wensen en/of prijzen zijn altijd te bespreken! Meer informatie.