Telefoon nummer

0317 781 781

Deze kamer is volledig contactloos en geschikt voor corona-vrij verblijf! De kamer is apart van het huis en heeft een aparte ingang. Het eten kunt u zelf bereiden in de keuken in het appartement.

In onze B&B heeft u de beschikking over een privé-appartement van twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de keuken, doucheruimte met toilet. In de keuken bevind zich een gasfornuis met magnetron/oven, koelkast en vaatwasser.

De badkamer bevat een mooie doucheruimte met een wastafelmeubel en verschillende verzorgingsproducten. Natuurlijk zijn er voldoende handdoeken en fijn beddengoed.

Doordat het appartement een eigen keuken heeft kunt u zelf uw maaltijden bereiden wanneer u dat wilt. In de keuken vindt u een uitgebreide keuze aan verse producten, waaronder fruit, brood, yoghurt, eieren, boter, jam, honing, melk en een sapje. Koffie en thee kunt u onbeperkt gebruiken.

De slaapkamer boven heeft een tweepersoonsbed met twee losse boxspring bedden. De ruimte kunt u volledig verduisteren middels de rolgordijnen. We hebben boven ook een bank en comfortabele stoelen.

De bovenkamer is geschikt voor 2 tot 4 personen. Vanwege de trap is het appartement minder geschikt voor mensen die moeite hebben met traplopen.

De Wifi-code kunt u vinden op het Wifi-kaartje.

Faciliteiten

  • Gratis Wifi
  • Privé keuken
  • Privé badkamer
  • Privé entree