Telefoon nummer

0317 781 781

GA ZONDER INPAKSTRESS OP VAKANTIE! Met de auto op vakantie en twijfel je nu al of alles wel in de auto gaat passen? De oplossing is simpel; een bagagewagen! Deze huur je al vanaf €210,- voor 3 weken. Huur nu een van onze bagagewagens en je hoeft je geen zorgen meer te maken of alles wel mee kan! Zorgeloos op reis!

Ga je op vakantie met de tent of heb je zoveel bagage dat het niet allemaal meer in de auto past? Huur onze gesloten bagagewagen en je hebt altijd genoeg ruimte voor je bagage. Een bagagewagen huren kan ook handig zijn op het moment dat je fietsen mee wilt nemen op vakantie of het weekendje weg. Ook heeft de bagagewagen mogelijkheid voor het vervoeren van gasflessen. Zo kunt u heerlijk de barbecue aansteken op plaats van bestemming!

Om onze bagagewagen te huren heb je beschikking nodig over een rijbewijs B. De regel met betrekking tot het rijden met rijbewijscategorie B is dat de aanhanger maximaal 750 kg mag wegen (totaalgewicht). Weegt de aanhanger meer dan 750 kg dan mag dat alleen als de aanhanger én auto samen niet boven de 3500 kg uitkomen.

Bagagewagen

1 week

3 weken

4 weken

€75,-

€210,-

€260,-

Prijzen kunnen nog afwijken van wat er op de site staat aangegeven.

Voor de huur van de bagagewagen rekenen wij borg, hou hier dus rekening mee.